Sercan Beşiktaş yolunda

Transferin gözde ismi Sercan Yıldırım için en ciddi teklif Beşiktaş’tan geldi.

Hürriyet

Transferin gözde ismi Sercan Yıldırım için devler Bursaspor’un kapısını çaldı ve en ciddi teklif Beşiktaş’tan geldi. Bursaspor’un milli yıldızını renklerine bağlamak isteyen Beşiktaşlı yöneticiler, ezeli rakipleri Galatasaray’dan daha çabuk davranıp yeşil beyazlıların Başkanı İbrahim Yazıcı’yı arayarak, “Bu transferde ısrarcıyız. Devre arasında anlaşıp el sıkışalım. Teklifimiz ciddi. Serdar Özkan, Batuhan ve 2 milyon Euro vermeye hazırız” dediler.

Sağlam onay verdi
Mustafa Denizli’nin ısrarla kadroda görmek istediği genç starın menajeriyle de temasta olan siyah beyazlıların bu teklifi ise Yazıcı’yı pek tatmin etmedi. Bursaspor başkanı, Ertuğrul Sağlam’ın onay verdiği Batuhan ve Serdar Özkan’a itiraz etmezken, 2 milyon Euro’luk teklifi az buldu. Yazıcı’nın Beşiktaş’tan isteyeceği rakam 5 milyon Euro’dan az olmayacak.

Demirören devrede
Sercan konusunda bundan sonraki adımlar ise Beşiktaş’ta bizzat Başkan Yıldırım Demirören tarafından atılacak. Kongre öncesi ara transferde takımı güçlendirmeyi kafasına koyan Demirören, Sercan transferinde tek yetkili olacak. Bu arada siyah beyazlı yöneticilerden Şeref Yalçın’ın dün aniden İsviçre’ye oradan da İngiltere’ye geçmesi, “Acaba yeni bir yabancı transferi mi gerçekleşecek?” sorusunu akıllara getirdi.

En iyi teklif Beşiktaş’tan
Sercan Yıldırım’ın menajerleri Hakan Şirin ve Metin Kırmızı, futbolcuları adına bugüne kadar en iyi teklifi Beşiktaş’ın yaptığını söyledi. Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı ve yönetimin izin vermesi halinde Sercan’ın, sezonun ikinci yarısında siyah beyazlı formayı giyeceğini belirten menajerler, “Oyuncumuza başka ciddi öneriler de yapıldı. Ancak, Beşiktaş Serdar Özkan ve Batuhan hamlesiyle öne geçti. İbrahim Yazıcı ikna olursa Sercan, Beşiktaş’ın Antalya kampına katılır” dediler.Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

  Ana Sayfaya Dön
Karakartal Anasayfasına Dön