Taraftarlarımız, Başakşehir maçına yoğun ilgi göstermişti. İşte seyirci sayıları...
Karakartal.comSpor Toto Süper Lig'in 6. haftasının seyirci sayıları belli oldu. Passolig'in verilere göre 9 maçta tribünlere toplam 83 bin 144 taraftar gitti. Buna göre maç başı ortalama 9 bin 238 olarak gerçekleşti.
BEŞİKTAŞ - BAŞAKŞEHİR MAÇINI KAÇ KİŞİ İZLEDİ?
Haftanın en çok seyirci toplayan maçı Beşitaş-Medipol Başakşehir oldu. Vodafone Park'a 35 bin 288 kişi gitti. Anadolu'daysa en çok seyirciyi 24 bin 960 kişiyle Adana Demirspor-Trabzonspor maçı topladı. Bu iki maç toplam 60 bin 248 seyiri toplayarak, toplam seyircinin de dörtte üçünü oluşturdu.
RAKİPLERİMİZİN DURUMU
Dört büyüklerden bu hafta sadece içeride Beşiktaş'ın maçı vardı. Fenerbahçe, haftayı BAY geçerken Trabzonspor, Adana, Galatasaray ise Kasımpaşa deplasmanına gitti. Beşiktaş'ın maçı hesaba katılmadığında; yani 4 büyüklerin dışındaki takımların maçları toplam 47 bin 856 seyirci topladı. Buna göre 4 büyükler iç saha maçları hariç, diğer takımların bu haftaki maç başı seyirci ortalaması da 5 bin 982; yani yaklaşık 6 bin olarak gerçekleşti.
SÜPER 6. HAFTA SAYILARI
Corendon Alanyaspor-MKE Ankaragücü: 3.598
Vavacars Fatih Karagümrük-Bitexen Giresunspor: 850
Beşiktaş-Medipol Başakşehir FK: 35.288
Demir Grup Sivasspor-İstanbulspor: 3.099
Gaziantep FK-Hangikredi Ümraniyespor: 575
Adana Demirspor-Trabzonpor: 24.960
Kasımpaşa-Galatasaray: 6.261
Arabam.com Konyaspor-Atakaş Hatayspor: 1.625
Yukatel Kayserispor-Fraport TAV Antalyaspor 6.888