Serdal Adalı'dan Rafa Silva için flaş sözler
"MALİ KONGRE BEŞİKTAŞ'A YAKIŞMADI"
Serdal Adalı: "Mali kongre, Beşiktaş'a yakışmadı. Divan Kurulu bir heyet oluşturdu, ibranın yanlış yapıldığını düşünenleri dinledi. Bizden bazı yöneticileri istediler, divanı yöneten kuruldan birkaç kişi istediler.
Vicdanım çok rahat. İbra edilmemezlik gibi bir şey söz konusu değil. Evraklar ve sayımlar orada. Birinci dönem ibra edildi, orası ibra olmasa da sıkıntı yok. Çünkü bir seçim daha oldu. İkinci dönem 20 gün, burada zaten bir karar alınmadı, sorun yok ki! Bunun ibra edilmemesinin sebebi kaos yaratmak, seçim ortamı yaratmak!
Beşiktaş'ın seçim ortamına ihtiyacı yok, çok zarar verir. Tüzük çalışması yapıyoruz. 'Hayır' diyenleri tüzük çalışmasına bekliyorum. Bundan sonra gelen başkan mali yapıdan sorumlu olacak, ben de dahilim!
Dikilitaş'ı da yapacağım, sosyal medyada uğraşmasınlar! kızıp gitmeyeceğim! Yaz başı temelini atacağım, ondan sonra ne zaman seçim isterlerse yaparım! 15 senede en çok seçime giren insanım, seçimden korkmam!"
Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.