Beşiktaş'ta derbi zaferinin ardından Mert Günok, açıklamalarda bulundu.
Sporx.comTaraftarlardan destek bekleyen Günok, "Bu sezon bazı maçları iyi, bazı maçları kötü oynadık. Büyük maçları özellikle iyi oynadık. Bugün de iyi mücadele sergiledik. İnişli çıkışlı bir sezon oldu. Geçen sezon da hemen hemen böyleydi. Geçen senenin artısı kupa kazanmıştık. Beşiktaş olarak bu kadar inişli çıkışlı olmamalıyız. Bu sezon 3. olup Avrupa Ligi hedefimiz var. Avrupa Ligi yolunda önemli bir galibiyet oldu.
Önümüzdeki yıl için beklentilerimiz yüksek, şampiyonluk beklentimiz var. Bizim taraftarımızla bütünlüğü yaşamamız gerekiyor. İyi bir taraftarımız var, bizi iyi günde kötü günde destekliyor. Bazen bocaladığımız anlarda, dışarıdan zaten yeterince eleştiri ve bazen de haksız eleştiriler alıyoruz. Genç oyuncular çok etkileniyor. Kendi taraftarımızdan da ricam, bu sene sonuna kadar bizi desteklemeye devam etmeleri. Gelecek sezon da daha birlik ve bütünlük içinde kendi taraftarımızla dışarıdan gelecek eleştirilere kalkan olarak şampiyonluk yolunda bizi desteklemelerini istiyoruz." ifadelerini kullandı.
"HERKES ÇOK İYİDİ"
Defanstaki herkesin çok iyi oynadığını belirten Günok, "Maçtan önce 11'i görenler sürprizle karşılamış olabilir. Masuaku'nun yeri, Emrecan Terzi'nin çıkması... Beklentiler farklıydı belki dışarıdan ama hepsi çok iyi oynadılar. Herkes çok iyi mücadele etti. Maç sonunda yüksek toplarda herkes elinden geleni yaptı. Ben de her maç olduğu gibi elimden geleni yaptım. Güzel bir galibiyet oldu. İyi bir defans yaptık.
Kendim için söylemem doğru olmaz, genelleme yaparsak savunma tandeminin değişmesi takım ve kaleci için iyi bir şey değildir. Buna da ayak uydurmak zorundayız. Yapacak bir şey yok. Kimle oynarsam oynayayım elimden geleni yapacağım. Tandemin sürekli değişmesi, farklı oyuncularla oynamak kolay değil." ifadelerini kullandı.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın