Ersin Destanoğlu'nun takımının kaderini belirleyen kurtarışlarının ardından, eski teknik direktörü Sergen Yalçın'ın Hakan Gündoğar'a verdiği röportajda yaptığı açıklamalar akıllara geldi.
FanatikBeşiktaş ile Göztepe arasındaki kupa maçında kurtardığı penaltılarla Kartal'a turu getiren Ersin Destanoğlu'nun performansı gündemden düşmüyor.
Genç kalecinin takımının kaderini belirleyen kurtarışlarının ardından, eski hocası Sergen Yalçın'ın Hakan Gündoğar'a verdiği demeç akıllara geldi.
Sergen Yalçın yaptığı açıklamada, "Biz Ersin'e kaleyi teslim ettik, geç kardeşim dedik. Sen yirmi yaşındasın istersen yüz elli tane gol ye, umurumda bile değil! En zor maçları biz Utku ile oynadık, Utku'nun da hakkını yemeyelim. Ersin'i de Utku'yu da oynatırken hiçbir zaman en ufak bir şüphem olmadı. Ersin olmasın Utku'yu da gözüm kapalı oynatırım, ikisini de gözüm kapalı oynatırım benim için hiç problem değil. İsterse yüz tane gol yesinler!" ifadelerini kullanmıştı.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın