Spor Toto Süper Lig'de 2011-2012 sezonu son bulurken Beşiktaşımızın büyük taraftarı semte ezeli rakibe şampiyonluk kutlaması için izin vermedi.
Beşiktaş'ımızın büyük taraftarı yine iş başında....
Galatasaray'ın deplasmanda Fenerbahçe ile golsüz berabere kalıp şampiyonluğu elde etmesinin ardından Siyah Beyazlı taraftarlar Galatasaraylı taraftarların Beşiktaş semtinde şampiyonluk kutlaması yapmaması için sokaklara döküldü.
Semt kültürünün ve Beşiktaşlılığın örneklerini sergileyen taraftarlarımız sabaha kadar semtin belirli bölgelerinde nöbet tuttu.
POLİS FORMALARI ÇIKARTTIRDIBu arada şampiyonluk kutlamalaı için Taksim'e Beşiktaş üzerinden gitmek isteyen Galatasaraylı taraftarların araçları polis tarafından durduruldu. Emniyet güçleri araba üstlerindeki bayrakları ve sarı kırmızılı taraftarların üzerlerindeki formaların çıkartılmasını sağlarken zaman zaman Beşiktaş'ta gergin anlar da yaşandı.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın