51. dakikada Skriniar ile Vlahovic arasındaki gerginlik
Seçim Demirel: Maç başında birer sarı kart gösterse hakem, gerginliği buraya taşımayabilirdi. Hoş olmayan şeyler yaşandı. Yapılan bir hareket var. Karşılıklı kırmızı kartı doğru bulurdum.
Deniz Çoban: Hakem buraya tak tak iki tane sarı kartla gelmeliydi en azından. Skriniar minimum sarı kart doğru, kırmızı kart daha doğru olurdu. Vlahovic kesinlikle kırmızı kart görmeliydi. Vlahovic'in o hareketini AVAR, VAR'a iletmeliydi. Bu hareketi 70. dakikada bile görseler, müdahale edip attırabilirlerdi. VAR protokolü buna cevaz veriyor.
Bülent Yıldırım: Kantarın topuzu kaçtı. Baktılar yaptırım olmuyor, aşağılayıcı hareketlerle iki oyuncu sınırı aştı. Sarıyla başladınız ama ardından gelen hareketlerin cezasız kalmaması gerekirdi.
Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.