Beşiktaşımızın transfer etmek istediği Antalyaspor'un forveti Samuel Eto'o, siyah beyazlı kulübümüzden 2 milyon Euro maaş, şampiyonluk primi olarak 250 bin Euro, attığı goller için de bonuslar talep ediyor.
Beşiktaşımızın peşinde olduğu isimlerin başında gelen Samuel Eto'o'nun istekleri siyah beyazlıları adeta şok etti. Yönetimimiz, Kamerunlu forveti renklerine bağlamak için Antalyaspor ile pazarlıklarını kapalı kapalı ardında ancak kıran kırana sürdürüyor. Kerim Frei'ın Antalyaspor'a bonservisiyle gitmek istememesi üzerine Eto'o'yu almak isteyen siyah-beyazlı yönetim, yeni bir teklif sundu. Antalyaspor eğer bu teklifi kabul ederse transfer gerçekleşecek. Beşiktaş'ın Eto'o için Antalyaspor'a yeni teklifi şu oldu: Eto'o'yu sezon sonuna kadar kiralayalım, Eto'o'ya karşılık Kerim Frei ve Ömer Şişmanoğlu'nu sezon sonuna kadar kiralık olarak verelim! Bu teklifin ardından tarafların nihai kararını birkaç gün içinde vermesi bekleniyor.
SÖZLEŞMEDE 25 MAÇ MADDESİ
Bu arada Kamerunlu yıldız oyuncunun Beşiktaş yönetiminden istediği rakamlar ise siyah-beyazlı takımımızı şaşırttı. Sezonun ikinci yarısında 1 milyon euro, gelecek sezon ise 2 milyon euro'ya siyah-beyazlı formayı giymeye sıcak baktığını ileten Eto'o'nun istediği bonuslar ise evlere şenlik. Sezon bitene kadar 10 gol atarsa 250 bin euro isteyen Eto'o, şampiyonluk ve Şampiyonlar Ligi primi olarak da 250 bin euro, yani 500 bin euro istedi. Kamerunlu oyuncu gelecek sezon ise 15 golü geçerse 350 bin euro, şampiyonluk ve Şampiyonlar Ligi primi olarak 650 bin euro talep etti. Eto'o ayrıca gelecek sezon 10'u ilk 11'de olmak üzere toplam 25 maçta oynarsa aynı şartlarda sözleşmesinin bir yıl daha uzatılması talebinde bulundu..