Beşiktaş 1-0 Luzern



Yeni sezon hazırlıklarını İsviçre’de sürdüren Beşiktaş, bu ülkenin 1. lig takımlarından Luzern’i 1-0 mağlup etti. İlk yarısı golsüz sona eren maçın ikinci yarısında oyuna giren Ali Cansun 47. dakikada attığı golle takımını galibiyete taşıdı. Ali Cansun 65. dakikada da mutlak bir pozisyondan daha yararlanamadı. Rakibine oranla daha iyi bir futbol sergileyen Siyah-Beyazlılar, ikinci yarıda yakaladığı sayısız gol fırsatını değerlendiremeyince sahadan tek farklı galip ayrıldı.

Beşiktaş’ta sakatlar kervanına Bayram da katıldı. Ali Cansun’un attığı golün asistini yapan tecrübeli oyuncu sağ arka adalesinden sakatlandı. Talihsiz futbolcu 64. dakikada yerini İlhan Şahin’e bırakırken 10 gün takımdan ayrı kalacağı öğrenildi. Bu arada Beşiktaşlı futbolcular genç arkadaşlarına bir jest yaparak, dünkü maçta kaptanlık pazubandını Engin’e verdi. İkinci yarıda da bandı Engin’in yerine oyuna giren Ali Cansun taktı.

STAT: Leonard
HAKEMLER: Cichetta Claudio, Mitroviç Zelimir, Bitterli Thomas (İsviçre Federasyonu)
LUZERN: Maric 6, Zukic 5, (Monteiro 5 Dk. 69), Zarezynski 6, Okolosi 5, Andreoli 6, Meier 6, Mehmet 6, Herrera 5, Zibung 5, Enrique 5, Djeba Zadi 5
BEŞİKTAŞ: Cordoba 7, Tolga 6, Ronaldo 7, Ali Eren 7, İbrahim 6 (Cesar 6 Dk. 69), Tunç 5 (Allan 6 Dk. 57), Tamer 6 (Evren ? Dk. 83) Bayram 7 (İlhan Şahin 6 Dk. 64), Serdar 7 (Erman ? Dk. 84) Tümer 7, Engin 6 (Ali Cansun 8 Dk. 46)
GOL: Ali Cansun (Dk. 47)
SARI KART: Ali Eren

Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

  Ana Sayfaya Dön
Karakartal Anasayfasına Dön