Ahmet Dursun bin pişman...



Beşiktaş'tan geçen sezon ortasında Giunti ile kavga ettiği için gönderilen Ahmet Dursun, 1 ay önce transfer olduğu Çin'de hayatının en kötü günlerini geçirdiğini söyleyerek, yeni başkan Yıldırım Demirören'in kendisini tekrar siyah-beyazlı kulübe kazandırmasını istedi. Menajeri Ahmet Bulut'un Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü olması beklenen Matthaeus'a kendisi hakkında bilgi verdiği ve maç kasetlerini izleteceği Ahmet Dursun, "Ne pahasına olursa olsun, gerçek yuvama dönmek istiyorum. Her türlü özveriyi gösteririm" dedi

Çin'den telefonla konuştuğumuz tecrübeli futbolcu, tele-röportajımız sırasında ağlamaklı bir şekilde konuşarak içini döktü. Çin'in Tianjin Teda takımında oynayan, ancak çok sıkıntılı olduğu konuşmalarından belli olan golcü futbolcu yeni hayatına bir türlü alışamadığını belirterek, şunları söyledi: "Burası Çin'in en kötü bölgelerinden biri. Ne yemek var ne de sosyal aktivite. Hayatımın en kötü günlerini yaşıyorum. Her geceyi üzüntüden uykusuz geçiriyorum. Bu şartlarda futbol oynamam imkansız. Burada kimse İngilizce de bilmiyor.

Sokağa çıktığım zaman kendimi sanki uzaylı gibi hissediyorum. Kimseye hiçbir şey soramıyoruz. Çünkü, lisan bilmiyorlar. Gideceğimiz doğru dürüst bir yer yok. Zaten burası bir sanayi şehri. İnanın bazen aç yatıyorum, çünkü normal yiyecek yeri yok. Kardeşim Almanya'dan geldi, yanında bir şeyler getirdi de, onları yiyoruz. Kardeşim de sıkıntıdan patlıyor. Annemi getirmeyi düşündüm ama kadın burada ne yapacak? Türkiye'yi, Beşiktaş'ı düşündükçe kahroluyorum. Oradaki en kötü günlerim bile buradan çok çok daha iyiydi.

Burada lig kasım ayı sonunda bitiyor ama o kadar bekleyemem. Zaten takımın durumu da çok kötü. Yeni başkanımız Demirören'e ve yöneticilere sesleniyorum. Lütfen beni Beşiktaş'a tekrar kazandırın. Göreceksiniz, en kısa zamanda eski Ahmet Dursun geri dönecektir. Matthaeus'un takıma gelişi de benim en büyük avantajım olur" diyerek sıkıntısını dile getirdi. Beşiktaş yönetimi, önceki gün futbol şubesi sorumlusu Kıvanç Oktay'ın da konuştuğu Ahmet Dursun için Matthaeus'la görüştükten sonra karar verecek.

Kaynak: Vatan

Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

  Ana Sayfaya Dön
Karakartal Anasayfasına Dön